Pedicure 


Tijdens een pedicurebehandeling wordt veilig en pijnloos uw eelt verwijderd en pijnlijke plekjes verholpen. Ingroeiende teennagels worden voorkomen en aan het eind van een behandeling voelen uw voeten weer zacht, glad en comfortabel aanvoelen.  Geeft u uw voeten de aandacht en verzorging die ze verdienen?

Uw Hello Beautyful - By Cenzaa Facial verloopt als volgt:

Huidanalyse

Voorafgaand aan uw behandeling wordt de specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met het feit dat de conditie van uw huid verandert afhankelijk van uw levensritme, levensstijl en wisselende seizoenen. 

Welkomstritueel

Uw Cenzaa behandeling start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Diepte reiniging

Uw huid is 24/7 hard aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Door middel van een diepte reiniging kan uw huid haar werk nog beter verrichten. 

Massage

Een gezichtsmassage is niet alleen heel ontspannen, maar ook super effectief. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid goed kan blijven herstellen en producten goed worden opgenomen. 

Dag/nacht verzorging

Op basis van uw behandeling en de bijbehorende huidanalyse, adviseer ik u welke producten het best bij uw huid passen en breng deze aan op de huid

Geurreis

De Cenzaa geurreis is een unieke manier waarop lichaam en geest samenkomen door de bijzondere geuren van Cenzaa. Laat alles los  en reis mee naar de denkbeeldige vakantiebestemming van uw dromen.

Dubbele reiniging

Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Deze belangrijke stap wordt daarom dubbel uitgevoerd. We gebruiken hiervoor de Cenzaa Cream Milk én de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. 

Bye Bye Onzuiverheden

Het verdunnen van de huid tijdens de dieptereiniging, vergemakkelijkelijkt het verwijderen van onzuiverheden als talgophopingen, comedones (mee-eters) en ontstekingen. Hierna is de huid echt goed schoon. 

Masker

De maskers van Cenzaa zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse huidtypen en condities. Of het nu veranderende weersomstandigheden zijn, spaanning, slechte voeding, of dat de huid snel en effectief verbeterd moet worden, voor iedere huid is er een passende masker dat de extra oppepper geeft die de huid nodig heeft!

Behandelduur

90 minuten

Boek direct

Prijs

€ 99