Af en toe wat extra aandacht voor uw voeten kan geen kwaad. We hebben daarom best een breed aanbod in cosmetische voetbehandelingen. Onze heerlijke Footylicious behandelingen zijn puur verwennerij. Door een verzorgende voetpakking, scrub en massage, worden uw voeten heerlijk zacht en glad. 


Uw voeten zien er extra mooi uit als de teennagels mooi verzorgd zijn. Laat ons uw teennagels lakken of voorzien van een mooie gellak. Zo zien uw voeten er zonder al te veel stralend uit! Een Footylicious behandeling of het lakken van de nagels, is prima te combineren is met uw "gewone" pedicure behandeling.

VOETVERWENBEHANDELINGEN

Footylicious

30 minuten - 32,00 

Footylicious de Luxe

60 minuten - 45.00


Voetmassage 

10 minuten - 10,00

Wedabundel voetmassage

10 minuten - 12,50

Lakken teennagels incl. lak

15 -20 minuten - 17,95

De Footylicious behandeling is pure verwennerij van de voeten. Deze ontspannende behandeling betaat uit het reinigen van de nagels en de voeten, knippen en vijlen van de nagels, nagelomgeving behandelen, ontspannende voetmassage, verzorgende voetcreme. 


Let op, geen pedicurebehandeling, eelt wordt niet verwijderd, ingegroeide teennagels niet behandeld.

De Footylicous de Luxe is extreme voetverwennerij. De warme wedabundelmassge ontspant echt ieder spiertje, voor een super ontspannen ervaring.  Footylicious de Luxe bestaat uit het opfrissen van de voeten, knippen en vijlen van de  nagels;  reinigen nagelomgeving,  voetscrub met Himalaya zout, voetmassage met warme Weda bundels, warme voetpakking, tot slot een tweede voetmassage met (warme) olie.


Let op, geen pedicurebehandeling, eelt wordt niet verwijderd, ingegroeide teennagels niet behandeld.

Een voetmassage is een heerlijke en ontspannen aanvulling op uw pedicure. We gebruiken een voedende massage olie of een hydraterende voetcrème, zodat uw massage niet alleen heerlijk aanvoelt tijdens de massage, maar ook daarna!


Alleen te boeken in combinatie met een andere behandeling.


Een voetmassage is een heerlijke en ontspannen aanvulling op uw pedicure, maar de warme wedabundeltjes zijn nog prettiger. We gebruiken een voedende massage olie of een hydraterende voetcrème, zodat uw massage niet alleen heerlijk aanvoelt tijdens de massage, maar ook daarna! De bundeltjes krijgt u mee naar huis, zodat u ze thuis nogmaals kunt gebruiken.


Alleen te boeken in combinatie met een andere behandeling.

Het lakken van de teennagels is vaak de finishing Touch van een pedicurebehandeling. We lakken met een basecoat, 2 laagjes kleur en een topcoat. Door de hoge kwaliteit, blijft de nagellak vaak 4-6 weken mooi op de teennagels zitten. We hebben een ruime keuze aan SpaRitual  kleurlakjes, het lakje van uw keuze krijgt u  mee.   Het nadeel van nagellak, is dat het vrij lang duurt voordat het uitgehard is, waardoor wij u adviseren om uw teenslippers mee te nemen. We hebben helaas geen wachtruimte om te wachten tot uw lak droog is.


Gellak teennagels

45-60 minuten - 32,00

Het lakken van de teennagels is vaak de finishing Touch van een pedicurebehandeling. We lakken met een basecoat, 2 laagjes kleur en een topcoat. Neemt u uw eigen kleurtje mee? Geen probleem, maar alleen mogelijk in combinatie met een pedicurebehandeling of een footylicious (de luxe). Het nadeel van nagellak, is dat het vrij lang duurt voordat het uitgehard is, waardoor wij u adviseren om uw teenslippers mee te nemen. We hebben helaas geen wachtruimte om te wachten tot uw lak droog is.

Een gellak op de teennagels ziet er schitterend mooi uit. De mooie glanslaag op de nagels blijft heel lang mooi aanwezig. Daarnaast is het grote voordeel dat u na uw behandeling direct uw sokken en schoenen aankunt, zonder dat uw nagels beschadigen.   We hebben een hele ruime keuze aan kleuren.

Lakken teennagels excl. lak

15 -20 minuten - 10,00