Mooie voeten worden niet bepaald doordat alle tenen rechtstaan, mooie voeten zijn voeten die schoon en verzorgd zijn, inclusief nagels. Voeten zijn mooier te maken door ze regelmatig te laten onderhouden en ze thuis ook goed te verzorgen.  Blij zijn met de voeten, heeft niet alleen te maken met het uiterlijk van de voeten, maar vooral ook hoe ze aanvoelen. Droge hielen, pijnlijke plekjes of pijnlijke nagels, maken het lopen een stuk minder aangenaam.


Onze pedicure  verwijdert veilig en pijnloos uw eelt, verhelpt pijnlijke plekjes en helpt ingroeiende teennagels voorkomen  en laat uw voeten weer zacht, glad en comfortabel aanvoelen.  Geeft u uw voeten de aandacht en verzorging die ze verdienen?

PEDICURE

Complete Pedicure

30-60 minuten - 32,00 euro 

Deelpedicure

20-30 minuten - 20,00


Nagelbeugel plaatsen

1 beugel - 20-30 minuten - 25,00

2 Nagelbeugels plaatsen

2 beugels - 45-60 minuten - 47,50
Voetmassage 

10 minuten - 10,00

Wedabundel voetmassage

10 minuten - 12,50

Lakken teennagels incl. lak

15 -20 minuten - 17,95

Lakken teennagels excl. lak

15 -20 minuten - 10,00

Gellak teennagels

45-60 minuten - 32,00

Een complete pedicure bestaat uit het reinigen en desinfecteren van de voeten; knippen en frezen van de nagels; verwijderen van eelt;   reinigen en verzorgen van de nagelomgeving; wanneer nodig,  verwijderen van likdoorns; behandelen van ingegroeide teennagel en/of verdunnen van de teennagels. Afsluitend worden uw voeten behandeld met  een verzorgende voetcrème of huidolie.


Een deelpedicure is slechts één onderdeel uit de complete pedicure behandeling. Dit kan het knippen, frezen en verdunnen van de nagels zijn, het verwijderen van likdoorns of één eeltplek zijn, of het verwijderen van eelt over een wrat, die door de huisarts wordt behandeld met stikstof, of een andere keuzebehandeling, als dit met onze pedicure is afgestemd.

Een nagelbeugel wordt geplaatst bij een ingegroeide teennagel, of een nagel die "tunnelt". Dit is  nagel, die bol staat en in de huid van de teen drukt. Om die druk te verlichten, en om de nagel  minder bol te laten staan, wordt op advies een nagelbeugel geplaatst. Een nagelbeugel wordt door onze pedicure op maat gemaakt, dit duurt inclusief het voorbereiden van de nagelplaat ongeveer 20-30 minuten.  Over de beugel wordt een laagje acryl geplaatst, zodat u de nagelbeugel bijna niet voelt!

Nagelbeugels worden geplaatst bij een ingegroeide teennagels, of een nagel die "tunnelen". Dit zijn  nagels, die bol staat en in de huid van de teen drukken. Om die druk te verlichten, en om de nagels  minder bol te laten staan, worden op advies nagelbeugels geplaatst. Nagelbeugels worden door onze pedicure op maat gemaakt, dit duurt incl. het voorbereiden van de nagelplaat ongeveer 45-60 minuten.  Over de beugels wordt een laagje acryl geplaatst, zodat u de nagelbeugels bijna niet voelt!

Een voetmassage is een heerlijke en ontspannen aanvulling op uw pedicure. We gebruiken een voedende massage olie of een hydraterende voetcrème, zodat uw massage niet alleen heerlijk aanvoelt tijdens de massage, maar ook daarna!


Alleen te boeken met een andere behandeling.

Een voetmassage is een heerlijke en ontspannen aanvulling op uw pedicure, maar de warme wedabundeltjes zijn nog prettiger. We gebruiken een voedende massage olie of een hydraterende voetcrème, zodat uw massage niet alleen heerlijk aanvoelt tijdens de massage, maar ook daarna! De bundeltjes krijgt u mee naar huis, zodat u ze thuis nogmaals kunt gebruiken.


Alleen te boeken met een andere behandeling. 

Het lakken van de teennagels is vaak de finishing Touch van een pedicurebehandeling. We lakken met een basecoat, 2 laagjes kleur en een topcoat. Door de hoge kwaliteit, blijft de nagellak vaak 4-6 weken mooi op de teennagels zitten. We hebben een ruime keuze aan SpaRitual  kleurlakjes, het lakje van uw keuze krijgt u  mee.   Het nadeel van nagellak, is dat het vrij lang duurt voordat het uitgehard is, waardoor wij u adviseren om uw teenslippers mee te nemen. We hebben helaas geen wachtruimte om te wachten tot uw lak droog is.


Het lakken van de teennagels is vaak de finishing Touch van een pedicurebehandeling. We lakken met een basecoat, 2 laagjes kleur en een topcoat. Neemt u uw eigen kleurtje mee? Geen probleem, maar alleen mogelijk in combinatie met een pedicurebehandeling of een footylicious (de luxe). Het nadeel van nagellak, is dat het vrij lang duurt voordat het uitgehard is, waardoor wij u adviseren om uw teenslippers mee te nemen. We hebben helaas geen wachtruimte om te wachten tot uw lak droog is.

Een gellak op de teennagels ziet er schitterend mooi uit. De mooie glanslaag op de nagels blijft heel lang mooi aanwezig. Daarnaast is het grote voordeel dat u na uw behandeling direct uw sokken en schoenen aankunt, zonder dat uw nagels beschadigen.   We hebben een hele ruime keuze aan kleuren.