GELLAK

Hoe fijn is het als uw nagellak 2 tot 3 weken prachtig op uw nagels blijft zitten, zonder af te bladderen of het verliezen van haar glans?


En nagellak redt dat helaas niet,  maar een gellak wel. Gellak is een mix van nagellak en gel die wij voor u aanbrengen. De gellak wordt in 5 laagjes aangebracht. Een proteïne bonder is de basis die de gellak verbindt met de natuurlijke nagel, gevolgd door een laagje basecoat, twee dunne laagjes kleurlak en een topcoat die een schitterende glans geeft.


Doordat de gellak wordt uitgehard onder een UV Led lamp, kunt u na de behandeling gewoon uw sleutels uit uw tas pakken zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen. We hebben een zeer ruime keuze in kleuren.

Gellak

45-60 minuten - 32,00 euro 

IenieMiniMani

10-15 minuten - 18,00 euro 

Paraffine pakking

30 minuten - 25,00 euro
Een gellak op de nagels ziet er schitterend uit. De glanslaag op de nagels blijft heel lang mooi aanwezig.  De laagjes gellak bieden extra stevigheid aan uw natuurlijke nagel, waardoor uw nagels minder snel inscheuren  of afbreken. De gellak blijft gemiddeld 2-3 weken mooi op nagels aanwezig.  Wij leggen u tijdens de behandeling uit, hoe de gellak zelf gemakkelijk van de nagels kunt halen. Maar u bent ook van harte welkom om dat door ons te laten doen.

Tijdens deze hele korte manicure heeft u de keuze uit  een van de volgende onderdelen:

In model vijlen van de nagels - of - verwijderen gellak - of - handscrub en handmassage


Boekt u een van deze behandelingen in combinatie met een gellak of nagellak behandeling, dan betaalt u slechts 10 euro. De korting wordt bij het afrekenen met u verrekend.


Paraffine is het natuurlijke bestanddeel van ruwe olie. Paraffine in de salon is voorzien van een heerlijke geur. In uw huidverzorgingsproducten wilt u geen paraffine terugvinden, maar als pakking is het zeer effectief.  Uw handen worden voorzien van een handcrème, waarna de handen worden ondergedompeld in een  warm paraffinebad. Het sluit de huid af en stimuleert de doorbloeding, de werking van de crème is extra effectief zodat uw handen heerlijk zacht aanvoelen. Biedt ook verlichting bij artrose in de handen.