PEDICURE

Regelmatig uw voeten (laten) verzorgen voorkomt allerlei klachten. Helaas geldt meestal dat we onze voeten pas gaan verzorgen als de signalen van de voeten niet meer te negeren zijn. Onaangename geurtjes, branderige voeten, jeukende schimmeltjes en pijnlijke likdoorns zijn nog maar een kleine opsomming van grote ongemakken.


Een pedicurebehandeling verhelpt gelukkig een hoop. En wanneer u uw voeten regelmatig laat behandelen kan het zelfs klachten voorkomen.

VOETVERWENBEHANDELINGEN

De voetverwenbehandelingen van Intermezzo Wellness zijn een ware weldaad voor uw voeten. We hebben de keuze uit twee verschillende behandelingen, waarbij in beide gevallen uw nagels worden geknipt, gevijld en de nagelomgeving wordt schoongemaakt en verzorgd.  Een heerlijke voetmassage zorgt ervoor dat ieder spiertje in uw voeten weer heerlijk ontspannen aanvoelt.


Kiest een van onze Footylicious behandelingen, dan kiest u voor het ultieme genieten als het gaat om voetverwennerij!


MANICURE

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan allerlei invloeden, die er voor kunnen zorgen dat de huid van ozne handen droog en ruw kan aanvoelen. Ook kunnen de nagels broos en kwetsbaar maken, waardoor onze handen er minder verzorgd uitzien.


Een manicurebehandeling zorgt ervoor dat uw nagels en handen een intensieve boost krijgen, zodat ze er weer verzorgd uit zien en heerlijk aanvoelen.

GELLAK

Kent u  dat, net uw nagels gelakt, en dan gebeurt er iets waardoor u weer opnieuw kunt beginnen. Of dat na 1 dag, uw nagels al beschadigd zijn? Hoe fijn is het als uw nagellak tot wel 2 weken prachtig glanst, zonder beschadigingen!


Wanneer u kiest voor een gellak, heeft u dit probleem niet. Wij hebben minstens 80 mooie kleuren in huis, waardoor er altijd voor u een ideale kleur tussen zit! En na uw behandeling, kunt u gewoon uw sleutels uit uw tas pakken, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadigingen.