Bianca Sebel

Eigenaresse Intermezzo Wellness

Terug

3 jaar voordat ik Intermezzo Wellness startte, begon ik vanuit het idee iets nieuws te willen leren, met een massage opleiding. Ik werd verliefd op het vak en wilde mijn kennis graag uitbreiden. Dat deed ik met een pedicure opleiding en een schoonheidsspecialiste opleiding. Twee pittige studiejaren leverden me twee diploma's met een supermooie cijferlijst op. 


Ruim 10 jaar geleden startte ik met Intermezzo Wellness. Wat begon met 1 praktijkruimte, groeide al snel uit tot een salon met 3 praktijkruimtes, waaronder 1 duo ruimte. Ik werd praktijkbegeleider en heb in deze periode met veel plezier haar stagiaires opgeleid tot vakkundige schoonheidsspecialisten, masseurs en pedicures. 


Tijdens het zoeken naar nieuwe behandelingen vond ik een oude wellness traditie uit Bolivia, dit leidde tot meer oude behandelingen die ik in een nieuw jasje stak. Dit bleef niet onopgemerkt en ik werd benaderd door Treatments. Ik mag dit geweldige merk ondersteunen met het uitwerken en doceren van nieuwe wellness treatments waarbij we de eeuwenoude wellness tradities van over de hele wereld die in vergetelheid raken, weer we nieuw leven inblazen.


Qua huidverzorgingsproducten ben ik gevallen voor twee bijzondere merken. Als eerste Cenzaa. Een heel ambitieus merk, een waanzinnig mooi concept en luxe uitstraling. De producten voelen heerlijk op de huid aan en boeken mooie resultaten. Daarnaast ben ik ook weg van Improve Skincare. Een jong merk, dat keihard aan de weg timmert om heel doelgericht huidverbetering te bieden voor echt iedere huidwens.


Mijn passie voor huidverzorging en huidverbetering en mijn kritische kijk op producten die mensen op hun huid gebruiken, bleef niet onopgemerkt. Sinds 2018 ben ik onderdeel van het Improve Skincare team en denk mee over cosmetica. Daarnaast ben ik trainster geworden voor dit bijzondere merk!


In 2018 ben ik moeder geworden van mijn zoontje Jordan. Zijn komst heeft mijn leven als ondernemer nog uitgedagender gemaakt. Ik heb heel bewust de keuze gemaakt om een stap terug te zetten qua grootte van de salon. Hierdoor kan ik als ondernemer het beste uit mijzelf blijven halen, kwaliteit blijven bieden aan mijn klanten en meer te kunnen genieten van mijn kleine gezin. Ik ben in ieder geval tijdelijk gestopt met het begeleiden van stagiaires en de salon bestaat uit één behandelruimte.