Petite Moment - By Cenzaa

 

De Petite Moment - By Cenzaa facial is een korte maar effectieve behandeling waarbij we ons richten op de allerbelangrijkste stap in de huidverzorging, de reiniging. 


Deze behandeling is daarom voor iedereen geschikt, maar met name voor tieners waarbij de huid door hormonen onrustig wordt en wel wat extra aandacht kan gebruiken. De huid wordt intensief gereinigd en verzorgd zodat ze na afloop weer heerlijk fris en sprankelend aanvoelt.

Uw Petite Moment - By Cenzaa Facial verloopt als volgt:

Geurreis

De Cenzaa geurreis is een unieke manier waarop lichaam en geest samenkomen door de bijzondere geuren van Cenzaa. Laat alles los  en reis mee naar de denkbeeldige vakantiebestemming van uw dromen.

Reiniging

Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Deze belangrijke stap wordt daarom dubbel uitgevoerd. We gebruiken hiervoor de Cenzaa Cream Milk én de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. 

Bye Bye Onzuiverheden

Het verdunnen van de huid tijdens de dieptereiniging, vergemakkelijkelijkt het verwijderen van onzuiverheden als talgophopingen, comedones (mee-eters) en ontstekingen. Hierna is de huid echt goed schoon. 

Welkomstritueel

Uw Cenzaa behandeling start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Diepte reiniging

Uw huid is 24/7 hard aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Door middel van een diepte reiniging kan uw huid haar werk nog beter verrichten. 

Dag/nacht verzorging

Op basis van uw behandeling en de bijbehorende huidanalyse, adviseer ik u welke producten het best bij uw huid passen en breng deze aan op de huid

Behandelduur

30 minuten

Prijs

€ 37,50