Intense Touch - By Cenzaa  


Een gezonde en stralende huid, dat is het doel van iedere behandeling. De Intense Touch behandeling is de meest veelzijdige en meest geboekte behandeling. Er zitten een paar vaste onderdelen, maar verder varieert de behandeling naar de behoeften van uw huid. Of het nu gaat om intensief reinigen, een bindweefselmassage of het kalmeren van de huid, in deze 90 minuten wordt uw huid behandeld zoals ze dat nodig heeft. 


Het mooiste resultaat behaalt u wanneer u de producten van Cenzaa ook thuis gebruikt, zodat we samen aan uw mooiste huid kunnen werken!

Uw Intense Touch - By Cenzaa Facial verloopt als volgt:

Geurreis

De Cenzaa geurreis is een unieke manier waarop lichaam en geest samenkomen door de bijzondere geuren van Cenzaa. Laat alles los  en reis mee naar de denkbeeldige vakantiebestemming van uw dromen.

Dubbele reiniging

Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Deze belangrijke stap wordt daarom dubbel uitgevoerd. We gebruiken hiervoor de Cenzaa Cream Milk én de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. 

Diepte reiniging

Uw huid is 24/7 hard aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Door middel van een diepte reiniging kan uw huid haar werk nog beter verrichten. 

Variabel deel

Dit is het deel waar we per persoon de behandeling aanpassen naar de huid, zoals we dat eerder samen hebben besloten. Dat kan betekenen dat we echt de tijd nemen om onzuiverheden te verwijderen of lijntjes in de huid tegengaan of verminderen door een bindweefselmassage. Maar we kunnen ons gaan richten op de doorbloeding, door deze te stimuleren of juist te kalmeren. In ieder geval doen we wat uw huid nodig heeft. 

Dag/nacht verzorging

Op basis van uw behandeling en de bijbehorende huidanalyse, adviseer ik u welke producten het best bij uw huid passen en breng deze aan op de huid.


Welkomstritueel

Uw Cenzaa behandeling start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Huidanalyse

Op dit punt in uw behandeling kijken we samen naar uw huid en wat de behoeften zijn. Op basis hiervan besluiten we samen het vervolg van uw behandeling. 

Massage

Een gezichtsmassage is niet alleen heel ontspannen, maar ook super effectief. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid goed kan blijven herstellen en producten goed worden opgenomen. 

Masker

De maskers van Cenzaa zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse huidtypen en condities. Of het nu veranderende weersomstandigheden zijn, spaanning, slechte voeding, of dat de huid snel en effectief verbeterd moet worden, voor iedere huid is er een passende masker dat de extra oppepper geeft die de huid nodig heeft!

Thuisadvies

Ik help u graag met het verbeteren van de kwaliteit en conditie van uw huid. Daarbij staat uw huid altijd centraal. Het is belangrijk dat met regelmaat een (herstel)behandeling wordt ingeboekt. Tijdens uw behandeling krijgt uw huid de boost die ze op dat moment nodig heeft, om zelf verder te kunnen herstellen. Thuis is het van essentieel belang dat u de geadviseerde producten gebruikt, ter ondersteuning van het huidverbeterende proces. Zo wordt het gewenste resultaat echt behaald, en voorkomt u eventuele reacties op de behandeling door het gebruik van producten van een ander merk. 


Gebruik dagelijks de Cenzaa producten, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

Behandelduur

90 minuten

Prijs

€ 99