Comfort - By Cenzaa


Gun uzelf de serene Comfort - By Cenzaa wellnessbehandeling! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Op basis van uw huid en huidwensen wordt uw behandeling helemaal op u afgestemd.


Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.


Uw Comfort - By Cenzaa Facial verloopt als volgt:

Geurreis

De Cenzaa geurreis is een unieke manier waarop lichaam en geest samenkomen door de bijzondere geuren van Cenzaa. Laat alles los  en reis mee naar de denkbeeldige vakantiebestemming van uw dromen.

Dubbele reiniging

Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Deze belangrijke stap wordt daarom dubbel uitgevoerd. We gebruiken hiervoor de Cenzaa Cream Milk én de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. 

Massage

Een gezichtsmassage is niet alleen heel ontspannen, maar ook super effectief. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid goed kan blijven herstellen en producten goed worden opgenomen. 

Dag/nacht verzorging

Op basis van uw behandeling en de bijbehorende huidanalyse, adviseer ik u welke producten het best bij uw huid passen en breng deze aan op de huid

Welkomstritueel

Uw Cenzaa behandeling start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Diepte reiniging

Uw huid is 24/7 hard aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Door middel van een diepte reiniging kan uw huid haar werk nog beter verrichten. 

Masker

De maskers van Cenzaa zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse huidtypen en condities. Of het nu veranderende weersomstandigheden zijn, spaanning, slechte voeding, of dat de huid snel en effectief verbeterd moet worden, voor iedere huid is er een passende masker dat de extra oppepper geeft die de huid nodig heeft!

Behandelduur

60 minuten

Prijs

€ 60