Botuline Beauty Therapy - By Cenzaa  


Deze luxe behandeling is uw nieuwe verslaving. Een intensieve maar ook zeer ontspannende behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules.


De combinatie van het Botuline Beauty masker, een ampul en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en geeft een uiterst liftend effect. Een prachtige huidverbeterende behandeling, die geschikt om iedere 4 tot 6 weken van te komen genieten. 


Uw Botuline Beauty Therapy - By Cenzaa Facial verloopt als volgt:

Diepte reiniging

Uw huid is 24/7 hard aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Door middel van een diepte reiniging kan uw huid haar werk nog beter verrichten. 

Dubbele reiniging

Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Deze belangrijke stap wordt daarom dubbel uitgevoerd. We gebruiken hiervoor de Cenzaa Cream Milk én de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. 

Dag/nacht verzorging

Op basis van uw behandeling en de bijbehorende huidanalyse, adviseer ik u welke producten het best bij uw huid passen en breng deze aan op de huid.


Intense Firming Ampul

De inhoud van deze ampul bevat een uitgekiend anti-agingcomplex met o.a. primrose olie. De fijne lijntjes verzachten en diepere rimpels nemen zichtbaar af met langdurig effect.

Intense Firming Ampul

De inhoud van deze ampul bevat een uitgekiend anti-agingcomplex met o.a. primrose olie. De fijne lijntjes verzachten en diepere rimpels nemen zichtbaar af met langdurig effect.

Geurreis

De Cenzaa geurreis is een unieke manier waarop lichaam en geest samenkomen door de bijzondere geuren van Cenzaa. Laat alles los  en reis mee naar de denkbeeldige vakantiebestemming van uw dromen.

Welkomstritueel

Uw Cenzaa behandeling start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Huidanalyse

Op dit punt in uw behandeling kijken we samen naar uw huid en wat de behoeften zijn. Op basis hiervan besluiten we samen het vervolg van uw behandeling. 

Ocean Touch Masker

Dit intensieve masker biedt een overvloed aan mineralen, planten en algen met unieke eigenschappen die de huid intensief zuiveren en reinigen en de doorbloeding stimuleren. Het verfijnt de porien en geeft een zijdezachte en stralende huid.

Bindweefselmassage

De intensieve bindweefselgrepen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huidconditie zichtbaar verbeterd. Rimpeltjes in de huid vervagen en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing.

Botuline Masker

De maskers van Cenzaa zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse huidtypen en condities. Of het nu veranderende weersomstandigheden zijn, spaanning, slechte voeding, of dat de huid snel en effectief verbeterd moet worden, voor iedere huid is er een passende masker dat de extra oppepper geeft die de huid nodig heeft!

Thuisadvies

Ik help u graag met het verbeteren van de kwaliteit en conditie van uw huid. Daarbij staat uw huid altijd centraal. Het is belangrijk dat met regelmaat een (herstel)behandeling wordt ingeboekt. Tijdens uw behandeling krijgt uw huid de boost die ze op dat moment nodig heeft, om zelf verder te kunnen herstellen. Thuis is het van essentieel belang dat u de geadviseerde producten gebruikt, ter ondersteuning van het huidverbeterende proces. Zo wordt het gewenste resultaat echt behaald, en voorkomt u eventuele reacties op de behandeling door het gebruik van producten van een ander merk. 


Gebruik dagelijks de Cenzaa producten, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

Behandelduur

90 minuten

Prijs

€ 125