Skin Boost Therapy - By Cenzaa


Maak kennis met de exclusieve beauty elixers van Cenzaa. Kostbare werkstofconcentraten, verzegeld in glazen ampullen, zorgen ervoor dat uw huid direct een boost krijgt, zodat uw huid zich van haar mooiste kant kan laten zien. 


Deze krachtige mini kuur kan in de salon gecombineerd worden in de Skin Boost Therapy met een bindweefselmassage, zodat uw huid een krachtige oppepper krijgt. U kunt de ampullenkuur ook thuis gebruiken, en voorzie uw huid van vitaliserende stoffen voor een stralend resultaat!

Uw Skin Boost Therapy - By Cenzaa Facial verloopt als volgt:

Geurreis

De Cenzaa geurreis is een unieke manier waarop lichaam en geest samenkomen door de bijzondere geuren van Cenzaa. Laat alles los  en reis mee naar de denkbeeldige vakantiebestemming van uw dromen.

Reiniging

Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Deze belangrijke stap wordt daarom dubbel uitgevoerd. We gebruiken hiervoor de Cenzaa Cream Milk én de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. 

Bindweefselmassage

De intensieve bindweefselgrepen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huidconditie zichtbaar verbeterd. Rimpeltjes in de huid vervagen en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing.

Welkomstritueel

Uw Cenzaa behandeling start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Ampul

Een kuurbehandeling met een Cenzaa Ampul zorgt voor een sensationeel resultaat. U kunt kiezen uit een kuur om roodheden te kalmeren, om de huid te verstevigen & fijne en diepe lijntjes te verminderen, om de vermoeide huid een oppepper te geven of om storende pigmentvlekjes te vervagen.

Dag/nacht verzorging

Op basis van uw behandeling en de bijbehorende huidanalyse, adviseer ik u welke producten het best bij uw huid passen en breng deze aan op de huid

Behandelduur

30 minuten

Prijs

€ 37,50