Facials

Kiest u voor een schoonheidsbehandeling bij Intermezzo Wellness, dan kiest u automatisch voor een huidverbeterende behandeling. Tijdens dit moment voor uzelf wordt huidverbetering gecombineerd met wellness en ben ik zeer benieuwd naar uw huidwensen, zodat we samen het beste uit uw huid kunnen halen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, heb ik zeer bewust de keuze gemaakt voor de merken Cenzaa en Improve Skincare.


Een uitgebreide huidanalyse, onvergetelijke geursensaties,  krachtige ingrediënten, effectieve massages en een zichtbaar resultaat maken ongeacht van het merk dat u kiest,  iedere keer een ware belevenis van uw gelaatsbehandeling.


Petite Moment - By Cenzaa

Korte maar effectieve behandeling waarbij we ons richten op de allerbelangrijkste stap in de huidverzorging, de reiniging. Deze....

Prijs

€37,50

30 minuten


Hello Beautiful - By Cenzaa

Kennismakingsbehandeling van 90 minuten waarbij uw huid intensief wordt gereinigd en uitgebreid wordt geanalyseerd. Zo kunt.. 

90 minuten

Prijs

€99,00

Een korte behandeling die in kuurverband wordt uitgevoerd in combinatie met een ampullenkuur van Cenzaa. Zeer specifiek....

Prijs

€37,50

30 minuten


Skin Boost Therapy - By Cenzaa

De Intense Touch bevat vaste onderdelen, maar varieert verder naar de behoeften van uw huid. Bindweefsel of intensief reinigen..

Prijs

€99,00

90 minuten


Intense Touch - By Cenzaa

Uw nieuwste verlaving, een intensieve maar ontspannende behandeling met natuurlijk mini-facelift effect, waarbij gebruik wordt..

Prijs

€125,00

90 minuten


Botuline Beauty Therapy - By Cenzaa

Tijdens deze wellnessbehandeling worden uw zintuigen getrakteerd op de bijzondere Cenzaa beleving. Op basis van uw huid........

Prijs

€60,00

60 minuten


Comfort - By Cenzaa

Elements

Iedereen heeft gezichtsbeharing, de een alleen net iets meer dan een ander. Harsen en epileren zorgt er voor dat haartjes tijdelijk verwijderd worden. Door te harsen worden de haarzakjes  beschadigd waardor de haartjes na meerdere behandelingen steeds dunner teruggroeien of uiteindelijk helemaal niet. Daarom is het belangrijk dat harsen en epileren zorgvuldig gebeurd, en de vooral in geval van de wenkbrauwen de natuurlijke vorm wordt gerespecteerd.


Wanneer u net wat meer uitdrukking wilt in uw gelaat, is het verven van wimpers of wenkbrauwen een mooie tijdelijke oplossing. 


Aanvullend op uw behandeling

Inboeken zonder behandeling


Verven wenkbrauwen

15 min

€10,-

15 min

€20,-


Verven wimpers

15 min

€10,-

15 min

€20,-


Harsen bovenlip

 5 min

€10,-

5 min

€20,-


Harsen kin

10 min

€10,-

10 min

€20,-


Harsen wangen/bakkebaarden

10 min

€10,-

10 min

€20,-


Epileren of harsen wenkbrauwen

10 min

€10,-

10 min

€20,-


Modelleren wenkbrauwen

15 min

€12,-

15 min

€25,-


Epileren of harsen oren

15 min

€10,-

15 min

€20,-

Lashlift

Prijs

€50,00

60

minuten

In een lashlift behandeling worden uw eigen wimpers door middel van een behandeling met siliconenpads gelift en krijgen ze een mooie natuurlijke krul. Hierdoor lijken zelfs de kortste wimpers langer en worden uw ogen echte eyecatchers! Voor een nog opvallender resultaat verven we ook uw wimpers, en behandelen we ze met keratine. Zo heeft u tot wel 8 weken de allermooiste oogopslag. De keratine zorgt er bovendien ook nog voor dat uw wimpers na iedere behandeling sterker en dus ook nog voller worden!