Elements

Kiest u voor een schoonheidsbehandeling bij Intermezzo Wellness, dan kiest u automatisch voor een huidverbeterende behandeling. Tijdens dit moment voor uzelf wordt huidverbetering gecombineerd met wellness en ben ik zeer benieuwd naar uw huidwensen, zodat we samen het beste uit uw huid kunnen halen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, heb ik zeer bewust de keuze gemaakt voor de merken Cenzaa en Improve Skincare.


Een uitgebreide huidanalyse, onvergetelijke geursensaties,  krachtige ingrediënten, effectieve massages en een zichtbaar resultaat maken ongeacht van het merk dat u kiest,  iedere keer een ware belevenis van uw gelaatsbehandeling.

Bij uw behandeling

Bij uw behandeling

Petite Moment - By Cenzaa

Een korte behandeling die in kuurverband wordt uitgevoerd in combinatie met een ampullenkuur van Cenzaa. Zeer specifiek....

Prijs

€37,50

30 minuten


Skin Boost Therapy - By Cenzaa

Tijdens deze wellnessbehandeling worden uw zintuigen getrakteerd op de bijzondere Cenzaa beleving. Op basis van uw huid........

Prijs

€60,00

60 minuten


Comfort - By Cenzaa

De Intense Touch bevat vaste onderdelen, maar varieert verder naar de behoeften van uw huid. Bindweefsel of intensief reinigen..

Prijs

€99,00

90 minuten


Intense Touch - By Cenzaa

Uw nieuwste verlaving, een intensieve maar ontspannende behandeling met natuurlijk mini-facelift effect, waarbij gebruik wordt..

Prijs

€125,00

90 minuten


Botuline Beauty Therapy - By Cenzaa