Stuur uw vraag

Laat u ons weten waar u meer informatie over wenst, of wat we voor u kunnen betekenen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  Helaas zijn we telefonisch vaak wat slecht bereikbaar, want we nemen tijdens het behandelen de telefoon uiteraard niet op. 


Stuurt u ons daarom via Whatsapp een berichtje, of gebruikt u het onderstaande contactformulier.

 
 
 
 
 

Ons adres:

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg


Ons mailadres:

info@intermezzo-wellness.nl


Ons telefoonnummer:

06-55155338Openingstijden:


Maandag

Gesloten

Dinsdag

13.30u - 22.00u

Woensdag

13.30u - 22.00u

Donderdag

10.30u - 18.00u

Vrijdag

10.30u - 18.00u

Zaterdag

10.00u - 17.00u

Zondag

Gesloten


    I
n de Van Alphenstraat mag u van maandag tot vrijdag maximaal 1 uur parkeren met een blauwe parkeerschijf. Als u voor een behandeling komt, die langer duurt dan een uur, adviseren wij u om uw auto bij Station Laan van NOI te parkeren. Dat is op enkele minuten loopafstand.


De Intermezzo Wellness praktijkruimte is gevestigd op de eerste etage van een appartement.  Slechts een deel van het appartement is praktijkruimte, de rest van het appartement is woonruimte. In de woonruimte zijn een hond en twee katten aanwezig. Zij komen uiteraard niet in de praktijkruimtes. Houdt u hier in verband met een eventuele allergie rekening mee.

Een aantal behandeling wordt door onze stagiaires uitgevoerd.  Hiervoor zijn zij uiteraard goed opgeleid.

Mocht u te laat aanwezig zijn, dan kan het voorkomen dat we genoodzaakt zijn om de behandeling iets in te korten, om verdere vertraging te voorkomen.

Wanneer u verhinderd bent vragen we u vriendelijk om de afspraak uiterlijk 48 uur van te voren te annuleren of te verzetten. Bij annulering van minder dan 48 uur van te voren, ongeacht de reden, zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.