INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

Een zwangerschapsmassage is heel aangenaam tijdens ieder trimester. Het helpt u zich fitter te voelen, gaat rugpijn en kramp in de benen tegen en verlicht de klachten tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap. Maar vooral bedoeld om even heerlijk te ontspannen.


Tijdens een zwangerschapsmassage wordt een speciaal ontworpen kussen op de massagetafel geplaatst, zodat u comfortabel en veilig op de buik kunt liggen, terwijl u toch goed ondersteund ligt.     Geeft u vooraf wel even aan of uw voorkeur uitgaat naar een stevige of een mildere massage? Dan  kijken wij welk van onze masseurs het beste bij u past en of u een juiste keuze maakt in de massageduur of het massagetype.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Zwangerschapsmassage

30 minuten - 32,00 euro 

Zwangerschapsmassage

60 minuten - 52,00 euro 

Een zwangerschapsmassage is klassieke massage uitgevoerd op een daarvoor speciaal ontworpen massage kussen. De massage kan zowel een ontspannende massage zijn, maar ook een klachtgerichte massage. In de massage van een half uur wordt in principe uw rug gemasseerd, maar op uw verzoek wordt dit aangepast naar een massage van de  nek, armen of benen of een combinatie hiervan, zodat uw massage persoonlijk is, en  afgestemd op uw wensen en klachten.

Een zwangerschapsmassage is klassieke massage uitgevoerd op een daarvoor speciaal ontworpen massage kussen. De massage kan zowel een ontspannende massage zijn, maar ook een klachtgerichte massage. In de massage van een uur worden in principe uw rug en de achterzijde van uw benen gemasseerd, maar op uw verzoek wordt dit aangepast naar een massage van alleen de rug, of een combinatie van nek, armen of benen, zodat uw massage persoonlijk is, en afgestemd op uw wensen en klachten.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.


Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en  met plezier en zorg uw behandelingen.
WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg


06-55155338


info@intermezzo-wellness.nlCopyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved