INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

WELLNESS TREATMENTS

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Wellness Treatment om heerlijk te ontspannen, de spieren los te laten masseren en de huid op haar mooist te laten stralen.  Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Wellness Treatments die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast.


Bij Intermezzo Wellness hebben we een aantal eeuwenoude Wellness tradities in een nieuw jasje gestoken. We hebben een ruim aanbod, maar welke behandeling uw voorkeur ook heeft, u kiest voor een kleine droomreis die wij graag voor u verzorgen.

Ceylon Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Himalaya Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Mahayana Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Polynesian Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Siwa Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Uyuni Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Zhejiang Treatment

30, 45, 60 en 90 minuten


Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie, kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen bestaan. 

In het Himalayagebergte bevinden zich hoogste bergen ter wereld. Het klimaat in de bergen is zeer verschillend, waardoor de natuur in de Himalaya werkelijk  adembenemend is. Variërend  van bijna tropisch tot plekken waar helemaal niets groeit,  hebben mensen er toch een bijzondere cultuur opgebouwd. Ook de grote rivier Ganges, die  als heilig wordt beschouwd en helende krachten zou hebben, vindt hier zijn oorsprong.

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India, waar het vanaf de 17e eeuw tot een aantal jaren geleden toegang verboden was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

In de stille oceaan, verspreid over een oppervlakte zo groot als europa, liggen meer dan 1000 eilandjes verspreid,  die ontstaan zijn uit restanten van vulkanen. In een eindeloos blauwe zee liggen de groene paradijslijke eilanden, met hun spierwitte stranden al zeker 300 eeuwen bewoond worden. Omgeven door de diepste zeeën was er voldoende voeding, en werd op zee zijn een tweede natuur.

In de  westelijke delen van de Egyptische woestijn ligt de Siwa Oase.  In de enorme droogte vormt de oase een bron van reiniging en ontspanning.  De oase bestaat uit meerdere waterbronnen, omringd door vele dadelpalmen, olijfbomen, sinaasappel en citroenbomen. Al eeuwenlang wordt er gebruik gemaakt van het verkoelende water, wat een welkome afleiding vormt op een van de vele handelsroutes die door de woestijn liepen. 

Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni.  Op deze zoutvlakte is een klein eiland wat vol staat met cactussen, waartegen het zout zich afzet, wat  door de bewoners van de drijvende dorpen gebruikt werd om heerlijke geurende en verwarmde bundeltjes van te maken die wiegjes verwarmen en pijnlijke spieren verlichten.

Zhejiang is een van de meest onherbergzame streken van China. De hele streek, die vooral uit hoge steile bergen bestaat, waar nauwelijk iets anders dan bamboe groeit, waar in de diepe dalen rivieren kronkelen,  is een van de  koelste en natste provincies aan de Chinese kust.  Hierdoor werd de provincie een toevluchtsoord voor mensen die anders dachten dan dat er ten tijde van de  Chinese Dynastieën door de keizers van de bevolking werd verwacht. 

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.


Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en  met plezier en zorg uw behandelingen.
WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg


06-55155338


info@intermezzo-wellness.nlCopyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved