INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

MASSAGE

Even wat ontspanning kunnen we allemaal wel eens gebruiken, want tegenwoordig is iedereen druk of heeft (te) veel verplichtingen. Grote kans dat u zich daar om moe of leeg voelt. Kunt u ook wel weer wat meer energie gebruiken, verlichting van spierklachten, het hoofd weer even leeg maken of gewoon dat pure verwenmomentje van rust? 


Bij Intermezzo Wellness kunt u de professionele weldaad van een massage ervaren. Als u vooraf aangeeft of u van een stevige of een mildere massage houdt, of dat u spierklachten heeft, dan kunnen wij kijken welk van onze masseurs het beste bij u past en of u een juiste keuze maakt in de massageduur of het massagetype.

Klassieke massage

30 minuten - 32,00

Klassieke massage

60 minuten - 52,00

Kindermassage

25 minuten - 32,00

Element - Scrub

5 minuten - 3,50

Een klassieke massage uitgevoerd worden als een ontspanningsmassage, maar ook als een klachtgerichte massage. In de massage van een half uur wordt in principe uw rug gemasseerd, maar op uw verzoek wordt dit aangepast naar een massage van de  nek, armen of benen of een combinatie hiervan, zodat uw massage persoonlijk is, en  afgestemd op uw wensen en klachten.

Een klassieke massage uitgevoerd worden als een ontspanningsmassage, maar ook als een klachtgerichte massage. In de massage van een uur worden in principe uw rug en de achterzijde van uw benen gemasseerd, maar op uw verzoek wordt dit aangepast naar een massage van alleen de rug, of een combinatie van  nek, armen of benen, zodat uw massage persoonlijk is, en  afgestemd op uw wensen en klachten.

Veel kinderen vinden een massage erg prettig, een kind heeft immers dezelfde spieren als een volwassene, alleen worden ze op een andere manier belast. Desondanks kunnen kinderen ook last van gespannen spieren hebben.  Kinderen zijn zodra ze kunnen praten heel goed in staat aan te geven wat ze gemasseerd willen hebben. Dat is soms erg grappig, omdat er na een minuut al wordt besloten dat een voet of juist de rug weer gemasseerd moet worden. We luisteren naar uw kind, maar kijken ook naar lichaamstaal, zodat de massage volledig op uw kind is afgestemd.

Een scrub behandeling is een aanvullende behandeling op een massage, daarom niet als losse behandeling in te plannen. We starten met een aangenaam warm compres om de huid voor te verweken, en scrubben met zout uit de dode zee en olie. Nadat de scrub van uw huid is verwijderd, behandelen we de huid na met een voedende bodybutter of bodylotion.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.


Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en  met plezier en zorg uw behandelingen.
WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg


06-55155338


info@intermezzo-wellness.nlCopyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved