INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

MASSAGE

Iedereen heeft wel eens last van spierpijn of vermoeide spieren. Deze klachten kunnen het gevolg zijn van stress, vermoeidheid, overbelasting of een verkeerde (werk)houding.   Wij bieden u resultaatgerichte massages.  Zonder klachten kunt u natuurlijk ook terecht voor een heerlijke massage. Even wat aandacht voor uzelf en de weldaad ervaren is reden genoeg voor een ontspannen massage!


We bieden massages voor iedereen. Komt u alleen of met iemand samen, bent u nou oud of jong, man of vrouw en zelfs wanneer u zwanger bent, u kunt bij ons terecht!

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Hoe bijzonder uw zwangerschap ook is, er vinden in uw lichaam veel veranderingen plaats die niet allemaal even mooi en prettig zijn. Tijdens een zwangerschapsmassage wordt een speciaal ontworpen kussen op de massagetafel geplaatst, zodat u comfortabel en veilig op de buik kunt liggen, terwijl u toch goed ondersteund ligt.   Mocht u liever op de zij liggen tijdens de massage, dan is ook dat geen enkel probleem.


 

Een heerlijke massage om even bij alle veranderingen in uw eigen lichaam stil te staan en te genieten van dat moment voor uzelf!


WELLNESS TREATMENTS

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Wellness Treatment om heerlijk te ontspannen, de spieren los te laten masseren en de huid op haar mooist te laten stralen.  Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Wellness Treatments die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Door nieuwe gebruiken, andere inzichten en moderne invloeden raken de oude Wellness Treatments een beetje vergeten.


Bij Intermezzo Wellness hebben we een aantal eeuwenoude Wellness tradities in een nieuw jasje gestoken. We hebben een ruim aanbod, maar welke behandeling uw voorkeur ook heeft, u kiest voor een kleine droomreis die wij graag voor u verzorgen.

HARSEN

Vooral zo in de zomermaanden, komen we het liefst stralend en goed verzorgd voor de dag. Mooie zachte benen, of oksels zonder donker waasje dragen daar aan bij! Harsen is een zeer doeltreffende manier om de  ongewenste haartjes van bijvoorbeeld benen, rug of oksels te verwijderen.


De haartjes worden vaak met haarzakje en al verwijderd, waardoor  het gemiddeld 3-8 weken duurt voordat de haartjes weer zichtbaar  zijn.  Het is een tijdelijke verwijdering, waarbij geen stoppeltjes ontstaan, maar  de haartjes in eerste instantie zacht en donzig aanvoelen.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.


Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en  met plezier en zorg uw behandelingen.
WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg


06-55155338


info@intermezzo-wellness.nlCopyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved