INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

HARSEN

Vooral zo in de zomermaanden, komen we het liefst stralend en goed verzorgd voor de dag. Mooie zachte benen, of oksels zonder donker waasje dragen daar aan bij! Harsen is een zeer doeltreffende manier om de  ongewenste haartjes van bijvoorbeeld benen, rug of oksels te verwijderen.


De haartjes worden vaak met haarzakje en al verwijderd, waardoor  het gemiddeld 3-8 weken duurt voordat de haartjes weer zichtbaar  zijn.  Het is een tijdelijke verwijdering, waarbij geen stoppeltjes ontstaan. Harst u regelmatig, dan zult u merken dat er steeds minder haartjes teruggroeien.

Harsen onderbenen

30 minuten - 32,00

Harsen onder & bovenbenen

60 minuten - 52,00

Harsen bikinilijn

20 minuten - 20,00

Harsen buik & borst

30 minuten - 32,00

Harsen oksels

20 minuten - 20,00

Harsen rug

20 minuten - 20,00

Bij het harsen van de onderbenen worden de haartjes verwijderd vanaf de enkel tot en met de knie. Stoort u zich aan haartjes op de wreef van uw voeten, of op uw tenen, dan verwijderen we op uw verzoek ook deze haartjes!

Bij het harsen van de  onder- en bovenbenen worden de haartjes verwijderd vanaf de enkel tot en ongeveer een hand vanaf de bikinilijn. Stoort u zich aan haartjes op de wreef van uw voeten, of op uw tenen, dan verwijderen we op uw verzoek ook deze haartjes!

Bij het harsen van  de bikinilijn worden de haartjes aan de voorzijde en binnenzijde van het bovenbeen verwijderd,van net onder het randje van uw slip  tot ongeveer een hand breedte buiten uw slip.  De overige haartjes onder uw slip verwijderen wij niet.

Bij het harsen van de buik verwijderen we alle haartjes van borst en buik vanaf net boven de rand van uw ondergoed tot aan het sleutelbeen. Stoort u zich aan haartjes net boven het sleutelbeen, verwijderen we deze ook op uw verzoek!Bij het harsen van de oksels verwijderen we alle haartjes onder de oksel. We lopen dit zorgvuldig na met een pincet, zodat u met gegarandeerd haarvrije oksels naar huis gaat!

Een scrub behandeling is een aanvullende behandeling op een massage, daarom niet als losse behandeling in te plannen. We starten met een aangenaam warm compres om de huid voor te verweken, en scrubben met zout uit de dode zee en olie. Nadat de scrub van uw huid is verwijderd, behandelen we de huid na met een voedende bodybutter of bodylotion.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.


Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en  met plezier en zorg uw behandelingen.
WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg


06-55155338


info@intermezzo-wellness.nlCopyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved