Lakken van de nagels

15 -20 minuten - 25,95

INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

MANICURE

Tegenwoordig wordt vaak gedacht dat een manicure om het plaatsen van kunstnagels gaat. Maar handverzorging is veel omvattender.

 

Tijdens een manicurebehandeling worden huid en nagels intensief verzorgd, gehydrateerd en gevoed. Hierdoor wordt de opbouw van nieuwe nagelcellen verbeterd en behoudt de huid haar soepelheid. Een massage van de handen maakt de spieren ook heerlijk soepel, waardoor uw handen er verzorgd uitzien en heerlijk aanvoelen.

 

Een nagellak op de nagels is wel de finishing touch voor iedere manicure behandeling., maar zelfs zonder aparte manicure, zien uw handen er met een nagellak extra verzorgd en onderhouden uit!

IenieMiniMani

10-15 minuten - 18,00 euro

MiniMani

30 minuten - 32,00 euro

CompliMani

45 minuten - 39,50 euro

 

 

 

 

 

MaxiMani

60 minuten - 45,00

 

 

 

 

Paraffine pakking

30 minuten - 25,00 euro

 

 

 

Tijdens deze hele korte manicure heeft u de keuze uit een van de volgende onderdelen:

In model vijlen van de nagels - of - verwijderen gellak - of - handscrub en handmassage

 

Boekt u een van deze behandelingen in combinatie met een gellak of nagellak behandeling, dan betaalt u slechts 10 euro. De korting wordt bij het afrekenen met u verrekend.

 

Tijdens deze korte manicure ligt de nadruk op het verzorgen van uw nagels. De behandeling start met opfrissen en desinfecteren van de handen, uw nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd en verzorgd. Het vijlen van de nagels in een door u gewenst model. Uw nagels worden gepolijst, zodat uw nagels weer glad en egaal aanvoelen, de huid van de handen wordt verzorgd met een hydraterende handcrème en tot slot worden uw nagels behandeld met een voedend, versterkend laagje.

Tijdens de comlete manicure worden uw handen en nagels tot in de puntjes verzorgd. De behandeling start met het opfrissen en desinfecteren van de handen, een handscrub, een heerlijke massage van handen en nagelriemen. Uw nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd of naar wens verwijderd, het vijlen van de nagels in een door u gewenst model, het polijsten van de nagels en tot slot worden uw nagels behandeld met een voedend, versterkend laagje, wat voor een natuurlijke glans van uw nagels zorgt.

Tijdens deze maximale manicure worden handen en nagels maximaal verzorgd. Deze behandeling bestaat uit opfrissen en desinfecteren van de handen, een handscrub, een massage van handen en nagelriemen. Een ontspannen paraffinepakking, voorzichtig terugduwen of naar wens verwijderen van de nagelriemen, vijlen en polijsten van de nagels en tot slot worden uw nagels behandeld met een voedend, versterkend laagje, wat ook voor een mooie natuurlijke glans van uw nagels zorgt.

Paraffine is het natuurlijke bestanddeel van ruwe olie. Paraffine in de salon is voorzien van een heerlijke geur. In uw huidverzorgingsproducten wilt u geen paraffine terugvinden, maar als pakking is het zeer effectief. Uw handen worden voorzien van een handcrème, waarna de handen worden ondergedompeld in een warm paraffinebad. Het sluit de huid af en stimuleert de doorbloeding, de werking van de crème is extra effectief zodat uw handen heerlijk zacht aanvoelen. Biedt verlichting ook bij artrose in de handen.

Het lakken van de nagels is vaak de finishing Touch van een manicurebehandeling. We lakken met een basecoat, 2 laagjes kleur en een topcoat. Door de hoge kwaliteit, blijft de nagellak vaak 1 - 1,5 week mooi op de nagels zitten. We hebben een ruime keuze aan SpaRitual kleurlakjes, het lakje van uw keuze krijgt u mee. Zo kunt u kleine beschadigingen makkelijk zelf bijwerken.

 

Boekt u het lakken bij uw manicure of pedicure behandeling,betaalt u slechts 17,95

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved