INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

SUPER CENZAA ACTIES

Cenzaa Comfort Facial 60 min

 

 

Cenzaa Intense Touch facial 90 min

Cenzaa bestaat in juni 10 jaar en dat vieren we met deze leuke acties:

 

Bij een behandeling van 60 minuten ontvangt u 5 euro korting en 4 samples van het heerlijke Cenzaa Himalaya bad of scrubzout.

 

Bij een behandeling van 90 minuten ontvangt u 10 euro korting en 4 samples van het heerlijke Cenzaa Himalaya bad of scrubzout en een Cenzaa mini naar keuze, waarbij u kunt kiezen Body Cream Boost, Cellular Eye Pads, Ultimate Contour lift of de Daily DNA Cleanser verpakt in een mooi toilettasje.

 

FOOTYLICIOUS DE LUXE

Verwen nu uw voeten met deze heerlijke voetverwenbehandeling. In deze behandeling worden uw nagels geknipt, gevijld en de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd. Een heerlijke voetmassage met warme weda bundeltjes, een verzorgende voetpakking en een extra massage zorgen ervoor dat alle spieren in uw voeten weer heerlijk ontspannen aanvoelen.

 

Boek nu de Footylicious de Luxe van 60 minuten, in de maanden juni en juli voor de prijs van de 30 minuten behandeling, dus slechts 32 euro ipv 45 euro.

 

Maak uw behandeling nog completer, door ons uw nagels te laten lakken.

HARSEN ONDERBENEN + GRATIS HARSEN OKSELS

Het fijne van harsen van benen en oksels, is dat je er een paar weken niet naar hoeft om te kijken, want de haartjes blijven zo een paar weken weg.

 

In de maanden juni en juli krijgt u bij het harsen van de onderbenen ook gladde oksels kado! Want oksels harsen doen we dan gratis! En zeg nou zelf, zonder dat donkere waasje onder de oksels, staat dat ene jurkje nog mooier!

 

Gaat u binnenkort op vakantie, vergeet dan niet om ook nog het harsen van uw bikinilijn bij te boeken.

GELLAK

In juni en juli bieden we u prachtige nagels aan in de vrolijkste gellak kleurtjes. Een ideale voorbereiding voor uw vakantie, voor die leuke BBQ of voor dat ene waanzinnige festival!

 

Wij hebben minstens 80 mooie kleuren in huis, waardoor er voor u altijd een perfecte kleur tussen zit! En na uw behandeling, kunt u gewoon uw sleutels uit uw tas pakken, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadigingen.

 

Als u uw handen echt een oppepper nodig hebben, kiest u dan voor een extra minimani of maximani .

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved