WIE ZIJN WIJ?

Bijna 10 jaar geleden startte Bianca Sebel met Intermezzo Wellness. Wat begon met 1 praktijkruimte, groeide al snel uit tot een salon met 3 praktijkruimtes, waaronder 1 duo ruimte.

 

Bianca werd praktijkbegeleider en heeft met veel plezier haar stagiaires opgeleid tot vakkundige schoonheidsspecialisten, masseurs en pedicures.

 

Oud-stagiaire Britt is bij Intermezzo Wellness gebleven, waar zij, Bianca en alle stagiaires, zorg dragen voor een fijne sfeer, professionele behandelingen en een ontspannen momentje voor u.

EDANUR

INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

BIANCA

BRITT

DAISY

Graag wil ik me aan u voorstellen, naam is Bianca Sebel en eigenaresse van Intermezzo Wellness. Na voor de lol met een massage opleiding te zijn gestart, werd ik verliefd op het vak en heb mijn kennis aangevuld met een pedicure en een schoonheidsspecialisten opleiding. Naast mijn werk hier, werk ik ook voor een cosmeticafabriek, waar ik ondersteun in de ontwikkeling van cosmeticaproducten. U kunt uw behandelingen bij mij inplannen van dinsdag tot en met zaterdag.

Ik ben Britt, nadat ik mijn schoonheidsspecialiste opleiding heb afgerond ben ik blijven hangen op de plek waar ik eerst 2 jaar met liefde stage heb gelopen. Hier werk ik nu 4 dagen in de week., behandelingen zijn bij mij in te plannen van dinsdag tot en met vrijdag. Ik hou van het werk, contact met mensen en iedereen de behandeling geven die hij of zij echt even nodig heeft. Of dit nou rust & ontspanning is, of een gezellig praatje maakt.

 

 

 

 

 

 

 

KAYLEIGH

 

 

JENNIFER

 

 

 

 

SIJMEN

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved