INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

AANBIEDINGEN

Een pedicure, een manicure een massage, wellness treatment of een schoonheidsbehandeling zijn al heerlijke behandelingen op zich, maar worden nog leuker als ze in de aanbiedingen zijn.

 

Met regelmaat hebben we een leuke nieuwe aanbieding, dus houdt u onze website regelmatig even in de gaten als u op zoek bent naar een leuke aanbieding.

Gellak Quick (handen)

30 minuten - van 32,00 voor 17,50

Gellak (handen)

45-60 minuten - van 32,00 voor 22,00

Lash Lift Element

Met of zonder behandeling van 49,95 voor 39,95

Inclusief verven

Intense Touch

90 minuten van 69,95 voor 49,95

 

Wellness Treatment

90 minuten van 69,95 voor 49,95

 

Een laagje gellak op de nagels ziet er schitterend uit. De glanslaag blijft lang mooi het totale aantal gellak biedt extra stevigheid aan uw natuurlijke nagel, waardoor uw nagels minder snel inscheuren of afbreken. De gellak blijft gemiddeld 2-3 weken mooi op nagels aanwezig. Als u zelf uw nagels mooi in model heeft gevijld, ze vrij zijn van nagellak of gelnagellak en u uw nagelriemen heeft teruggeduwd en verzorgd, hebben wij minder werk aan uw nagels. Daarom kunt u ook voor de quick kiezen, waarbij de mini manicure door ons wordt overgeslagen. Deze actie alleen overdag in te boeken tussen 10.00u en 17.00u (ook op zaterdag) en is geldig tot eind november.

Wanneer uw wimperhaartjes geen of nauwelijks een natuurlijke krul hebben, of erg kort zijn, kan het zo zijn dat de wimperhaartjes niet opvallen. Veel mensen kiezen in dit geval voor wimperextensions, maar dat vergt veel onderhoud. Een gemakkelijkere oplossing is wimperlifting. Dit is een methode waarbij er door middel van een permanent een krul in de natuurlijke wimperhaartjes wordt aangebracht. U maakt zelf de keuze of we uw wimpers naderhand ook verven, waardoor de lengte en krul van uw wimpers nog meer opvalt. Na de wimperlift voeden we uw wimpers met de Keratin & Collagen Laminator zodat ieder haartje wordt voorzien van deze verzorgende ingrediënten, die zorgen voor een beschermende laag om uw wimpers voor een nog sterkere en vollere wimperhaar.

Een laagje gellak op de nagels ziet er schitterend uit. De glanslaag blijft lang mooi het totale aantal gellak biedt extra stevigheid aan uw natuurlijke nagel, waardoor uw nagels minder snel inscheuren of afbreken. De gellak blijft gemiddeld 2-3 weken mooi op nagels aanwezig. Deze actie alleen overdag in te boeken tussen 10.00u en 17.00u (ook op zaterdag) en is geldig tot eind november.

Huidverbeterende gelaatsbehandeling waarbij dmv een cosmetische bindweefselmassage de fijne lijnen van het gelaat vervagen en de huid wordt gestimuleerd om meer collageen aan te maken waardoor uw huid zelf zal zorgen voor versteviging en een verbeterde doorbloeding.

 

Cenzaa geurreis en welkomstritueel; uitgebreide reiniging van het gelaat en decolleté; dieptereiniging van het gelaat en decolleté; gelaatsmassage; bindweefselmassage; masker (tijdens het masker een handmassage); serums en dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

Treatments heeft 4 hele bijzondere Wellness Treatments die we de in november en december voor een wel heel bijzondere prijs aan u aanbieden. U mag voor slechts 49,95 anderhalf uur komen genieten!

 

U heeft de keuze uit:

Ceylon Treatment

Mahayana Treatment,

Shinshiro Treatment

Uyuni Treatment.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved