INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

SCHOONHEIDSVERZORGING ALGEMEEN

Wanneer u kiest voor een schoonheidsbehandeling bij Intermezzo Wellness, kiest u automatisch voor een huidverbeterende behandeling. Tijdens dit moment voor uzelf combineren we huidverbetering met wellness en luisteren we goed naar uw huidwensen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we de zorgvuldige keuze gemaakt voor Cenzaa en Improve Skincare

 

Onze uitgebreide huidanalyses, onvergetelijke geursensaties, krachtige ingrediënten, effectieve massages en zichtbaar resultaat maken ongeacht van het merk, van iedere gelaatsbehandeling opnieuw een belevenis.

SCHOONHEIDSVERZORGING IMPROVE SKINCARE

Improve Skincare is een jong merk dat zich uitsluitend richt huidverbetering. De producten van Improve Skincare bestaan enkel uit zuiver natuurlijke ingrediënten en kwalitatief hoge werkstofcomplexen, die in de hoogst toegestane dosering zijn gebruikt. Hierdoor is Improve Skincare een van de meest effectieve productlijnen van Nederlandse bodem, met duidelijk zichtbare verbetering van de huidkwaliteit, op slechts heel korte termijn.

SCHOONHEIDSVERZORGING CENZAA

Cenzaa is revolutionair door haar filosofie op huidverbetering. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën, stamcelcomponenten en plantenextracten, waardoor traditionele werkzame stoffen zijn gecombineerd met de modernste technologie. En heel belangrijk, ieder product bevat de hoogst toegestane werkstofpercentages. Zo weet u zeker dat u kiest voor de beste producten voor uw huid.

SCHOONHEIDSVERZORGING ELEMENTS

Een schoonheidsbehandeling is voor de één voldoende zoals hij is, terwijl de ander graag net iets strakkere wenkbrauwen heeft of de in wimpers een ander kleurtje ziet. Niet iedereen wil daar gebruik van maken, dus zijn de Elements los bij te boeken. Een Element is een aanvulling op uw behandeling en gaat niet van uw behandeltijd af. Zo bent u in de gelegenheid uw gelaatsbehandeling volledig naar eigen wens in delen.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved