INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

IMPROVE SKINCARE FACIALS

Wanneer u nog niet eerder bij Intermezzo Wellness bent geweest voor een gelaatsbehandeling, start u met een Improve Skincare Welcome Facial van 45 of 75 minuten. Tijdens een van deze behandelingen maakt u kennis met de producten en heerlijke behandelingen van Improve Skincare. Wij vragen uitgebreid naar uw huid en bekijken haar uitvoerig, zodat we kunnen inschatten wat uw huid wel of niet nodig heeft en hoe we uw huidwensen het best kunnen benaderen.

 

Komt u vaker bij ons, kiest u dan voor een van de andere gelaatsbehandelingen en vul deze eventueel aan met één of meerdere Elements behandeling(en) naar keuze.

Improve - Welcoming

45 minuten - 44,95 euro

Improve - Welcoming

75 minuten - 62,00 euro

Improve - Power

30 minuten - 32,50 euro

Improve - Tranquility

60 minuten - 54,95 euro

Improve - Relax & Renewal

90 minuten - 67,50 euro

Improve - Serenity Booster

90 minuten - 67,50 euro

Anamnese; reiniging van gelaat en decolleté; dieptereiniging van het gelaat en decolleté; masker (tijdens masker massage van nek en schouders); dagverzorging; advies op maat over uw huid, hoe u haar het best kunt verzorgen en wat de Improve Skincare producten voor uw huid kunnen betekenen.

 

 

 

Anamnese; tranquility signature treatment, massage van nek, hals en decolleté; uitgebreide reiniging van het gelaat en het decolleté; dieptereiniging van gelaat en decolleté; combimassage van het gelaat (ontspanning en bindweefsel) masker (tijdens het masker een handmassage); serums en dagverzorging; advies op maat over uw huid, hoe u haar het best kunt verzorgen en wat de Improve Skincare producten voor uw huid kunnen betekenen.

 

Tranquility signature treatment; reiniging van gelaat en decolleté; dieptereiniging van gelaat en decolleté, masker (tijdens het masker een massage van nek en schouders), dagverzorging; advies op maat over uw huid, hoe u haar het best kunt verzorgen en wat de Improve Skincare producten voor uw huid kunnen betekenen.

 

 

Tranquility signature treatment; massage van nek, hals en decolleté; uitgebreide reiniging van gelaat en decolleté; dieptereiniging van het gelaat en het decolleté; gelaatsmassage; masker (tijdens het masker een handmassage); serums en dagverzorging; advies op maat over uw huid, hoe u haar het best kunt verzorgen en wat de Improve Skincare producten voor uw huid kunnen betekenen.

 

 

Tranquility signature treatment; massage van nek, hals en decolleté; uitgebreide reiniging gelaat en decolleté; dieptereiniging van het gelaat en het decolleté; gelaatsmassage; bindweefsel massage; intensief masker (tijdens het masker een handmassage); serums en dagverzorging; advies op maat over uw huid, hoe u haar het best kunt verzorgen en wat de Improve Skincare producten voor uw huid kunnen betekenen.

 

Tranquility signature treatment; massage van nek, hals en decolleté, uitgebreide reiniging van gelaat, hals en decolleté; dieptereiniging gelaat en decolleté; een huidverdunnend of reinigend masker (optioneel met warme damp); ledigen van poriën; serums en dagverzorging; advies op maat over uw huid, hoe u haar het best kunt verzorgen en wat de Improve Skincare producten voor uw huid kunnen betekenen.

 

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved