INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

INTERMEZZO WELLNESS ELEMENTS

Een schoonheidsbehandeling is voor de één voldoende zoals hij is, terwijl de ander graag net iets strakkere wenkbrauwen heeft of de in wimpers een ander kleurtje ziet. Niet iedereen wil daar gebruik van maken, dus zijn de Elements los bij te boeken. Een Element is dus echt een aanvulling op uw behandeling en gaat dit niet van uw behandeltijd af. Zo bent u in de gelegenheid uw gelaatsbehandeling volledig naar eigen wens in delen.

Ampullen

9,95 euro p. st.

Verven Wimpers

9,50 incl. behandeling

 

 

20 euro excl. behandeling

Verven Wenkbrauwen

9,50 incl. behandeling

 

 

20 euro excl. behandeling

 

Harsen Gelaat

 

 

 

 

9,50 incl. behandeling per onderdeel

 

20 euro excl. behandeling per onderdeel

Epileren Wenkbrauwen

9,50 incl. behandeling

 

 

20 euro excl. behandeling

 

Wenkbrauwen Modelleren

12 euro incl. behandeling

 

 

22 euro excl. behandeling

 

Perfect Look Element

Incl. behandeling 27,50

 

 

Excl. behandeling 37,50

Lash Lift Element

Met of zonder behandeling 45,00

Exclusief verven

 

 

Met of zonder behandeling 49,95

Inclusief verven

Suprême Look Element

Met of zonder behandeling 67,50

 

Om uw huid tijdens een gelaatsbehandeling een extra boost te geven, kunnen we een extra ampul inzetten. Cenzaa biedt de keuze uit de volgende ampullen: Acne & Clarify; Couperose & Rosacea: Kalmerend, hydraterend en vochtregulerend; Intense Firming: Ontspant de huid, vervaagt rimpels, langdurig resultaat; Timeless Caviar: Verhoogt vochtbalans, huidverstevigend, herstelt huidbarrière; Whitening & Brightning: Vochtregulerend, beschermend, vermindering van roodheden.

Wimperverf zorgt niet voor dikkere of langere wimpers zoals mascara dat doet, maar donkere wimpers geven de ogen wel net iets meer uitrdukking. De kleur blijft gemiddeld 5-6 weken mooi zichtbaar. De huid onder de wenkbrauw kan meegeverfd worden, waardoor u tijdelijk van nog mooiere en vollere wenkbrauw kunt genieten. De verf op de huid blijft ongeveer een week zichtbaar. We gebruiken de mooie kleuren van Refectocil, waardoor we uw wenkbrauwen of wimpers in iedere gewenste kleur voor u kunnen verven.

Lichte wimpers en wenkbrauwen kunnen heel mooi zijn, maar veel mensen geven de voorkeur aan iets meer kleur voor meer uitdrukking en intensiteit in het gelaat. De kleur blijft gemiddeld 5-6 weken mooi zichtbaar. De huid onder de wenkbrauw kan meegeverfd worden, waardoor u tijdelijk van nog mooiere en vollere wenkbrauw kunt genieten. De verf op de huid blijft ongeveer een week zichtbaar. We gebruiken de mooie kleuren van Refectocil, waardoor we uw wenkbrauwen of wimpers in iedere gewenste kleur voor u kunnen verven.

Ontsierende haartjes op het gelaat, verwijderen we gemakkelijk door ze te harsen. Ze blijven gemiddeld 4 tot 6 weken weg. Met name op lange termijn is harsen ideaal, want de haarzakjes raken bij regelmatig harsen beschadigd en zo komen er steeds minder of dunnere haartjes terug. De huid is na het harsen wel rood en soms ook gevoelig. Meestal trekt dit na een half uur al weg, maar een enkele keer kan de huid tot wel tot 12 uur rood blijven. Houdt u daarmee rekening als u later op de dag nog andere afspraken heeft staan.

 

 

 

 

Epileren is een andere optie om de wenkbrauwen weer mooi in vorm te brengen. Het voordeel van epileren is dat de huid iets minder rood wordt, maar het duurt langer en ieder haartje dat verwijderd wordt is gevoelig. Gaat het om het verwijderen van een paar haartjes is epileren de beste oplossing. Heeft u ook nog wat donsbeharing, dan adviseren wij harsen van het gelaat.

Uw wenkbrauwen laten bijwerken is wanneer we een paar haartjes voor u epileren, om de wenkbrauw weer mooi in model te brengen. Modelleren gaat een stapje verder. We kijken samen met u welke vorm wel of niet haalbaar is. De haartjes worden geknipt, zodat ze niet te lang zijn waardoor u langer van het model kunt genieten. Daarna harsen we de wenkbrauwhaartjes en donshaartjes rondom de wenkbrauw weg en niet alleen aan de onderzijde, zodat de wenkbrauw er mooi, strak, verzorgd en passend bij uw gelaat uitziet.

Om uw ogen extra te laten stralen, hebben we het Perfect Look Element. Deze kunt u zowel los boeken of combineren met een gelaatsbehandeling. Een Perfect Look Element bestaat uit verven van de wimpers, stylen en verven van de wenkbrauwen. Het Cenzaa oogserum is de Finishing Touch.

Wanneer uw wimperhaartjes geen of nauwelijks een natuurlijke krul hebben, of erg kort zijn, kan het zo zijn dat de wimperhaartjes niet opvallen. Veel mensen kiezen in dit geval voor wimperextensions, maar dat vergt veel onderhoud. Een gemakkelijkere oplossing is wimperlifting. Dit is een methode waarbij er door middel van een permanent een krul in de natuurlijke wimperhaartjes wordt aangebracht. U maakt zelf de keuze of we uw wimpers naderhand ook verven, waardoor de lengte en krul van uw wimpers nog meer opvalt. Na de wimperlift voeden we uw wimpers met de Keratin & Collagen Laminator zodat ieder haartje wordt voorzien van deze verzorgende ingrediënten, die zorgen voor een beschermende laag om uw wimpers voor een nog sterkere en vollere wimperhaar.

 

Voor het allermooiste en meest opvallende effect rondom de ogen hebben we voor u het Suprême Look Element. In deze behandeling combineren we het Perfect Look Element met het Lash Lift Element. Hierbij liften we uw wimpers, we stylen de wenkbrauwen, we verven uw wimpers en wenkbrauwen en verzorgen de wimperharen met het bijzondere Keratin & Collagen Laminator Serom. Maar de huid rondom de ogen mogen we natuurlijk niet vergeten. We verzorgen uw huid met het superkrachtige Suprême Look Eye Serum van Cenzaa voor een optimaal resultaat.

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved