INTERMEZZO WELLNESS

Even een momentje voor uzelf

CENZAA FACIALS

Wanneer u nog niet eerder bij Intermezzo Wellness bent geweest voor een gelaatsbehandeling, start u met een Cenzaa Advanced Care Try-Out Treatment van 45 of 75 minuten. Tijdens een van deze behandelingen krijgt u een impressie van het bijzondere Cenzaa Concept. Wij vragen uitgebreid naar uw huid en bekijken haar uitvoerig, zodat we kunnen inschatten wat uw huid wel of niet nodig heeft en hoe we uw huidwensen het best kunnen benaderen.

 

Komt u vaker bij ons, kiest u dan voor een van de andere gelaatsbehandelingen en vul deze eventueel aan met één of meerdere Elements behandeling(en) naar keuze.

Cenzaa Advanced Care Facial

45 minuten - 44,95 euro

Cenzaa Advanced Care Facial

75 minuten - 62,95 euro

Cenzaa Petite Facial

30 minuten - 35,00 euro

Cenzaa Comfort Facial

60 minuten - 58,50 euro

Cenzaa Intense Touch Facial

90 minuten - 69,95 euro

Cenzaa Suprême Facial

90 minuten - 69,95 euro

Cenzaa NWYRK

90 minuten - 75,00 euro

Kennismakingsbehandeling, bestaat uit: Anamnese; Cenzaa geurreis; reiniging van het gelaat en het decolleté; dieptereiniging van gelaat en decolleté; masker (tijdens masker massage van nek en schouders); dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

 

 

 

Kennismakingsbehandeling, bestaat uit: Anamnese; Cenzaa geurreis en welkomstritueel; uitgebreide reiniging gelaat en decolleté; dieptereiniging gelaat en decolleté; combimassage van het gelaat (ontspanning en bindweefsel); masker (tijdens masker een handmassage); serums en dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

Cenzaa geurreis; reiniging van gelaat en decolleté; diepte reiniging gelaat en decolleté; verzorgend of voedend masker (tijdens masker korte massage van de nek en de schouders); dagverzorging; advies over uw huidverzorging en producten.

 

 

 

Cenzaa geurreis en welkomstritueel; uitgebreide reiniging gelaat en decolleté; dieptereiniging gelaat en decolleté; gelaatsmassage; masker (tijdens masker een handmassage); serums en dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

 

 

 

Cenzaa geurreis en welkomstritueel; uitgebreide reiniging van het gelaat en decolleté; dieptereiniging van het gelaat en decolleté; gelaatsmassage; bindweefselmassage; masker (tijdens het masker een handmassage); serums en dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

 

 

 

Cenzaa geurreis en welkomstritueel; uitgebreide reiniging van gelaat, hals en decolleté; dieptereiniging van gelaat en decolleté; een reinigend of huidverdunnend masker (optioneel met warme damp); ledigen van poriën; serums en dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

 

 

 

Cenzaa geurreis; warme candle massage van nek, hals en decolleté; reiniging van gelaat, hals en decolleté; scrub van het decolleté met sugar scrub; intensieve decolleté pakking; gelaatsmassage en bindweefsel massage; vitamin gold masker (tijdens het masker scrub en massage van de handen); serums en dagverzorging; huidverzorgings- en productadvies.

 

 

INTERMEZZO WELLNESS

De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.

 

Ons hele team heet u heel graag welkom. Wij verzorgen op professionele wijze en met plezier en zorg uw behandelingen.

 

 

 

WAAR VINDT U ONS?

Van Alphenstraat 15

2274 NA Voorburg

 

06-55155338

 

info@intermezzo-wellness.nl

 

 

Copyright Intermezzo Wellness © All Rights Reserved